Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Kurucusunun Bir Altcoin’e Yönelik Övgüsü Fiyatı Yüzde 20 Uçurdu!

Solana’nın (SOL) kurucusu Anatoly Yakovenko’un güncel paylaşımı, Filecoin (FIL) fiyatında yükseliş mumunu ateşledi.

Solana kurucusu Anatoly Yakovenko 19 Şubat tarihli sosyal medya gönderisinde, Filecoin için övgü dolu sözlerde bulundu. Solana’nın depolama tasarımının Filecoin’in altyapısına dayandığını ve birçok noktada onların izahnamesinden (whitepaper) örnek alındığını belirten Yakovenko, topluluğun dikkatini çekmeyi başardı.

Filecoin ve benzeri projelerin araştırma-geliştirme çalışmaları konusunda çok fazla ilerleme kaydettiklerini vurgulayarak bu sektöre olan katkılarının yadsınamayacağını ifade etti:

Çok az hatırlanan bir gerçek var. Solana için orjinal depolama tasarımını Filecoin’in teknik incelemesinden yararlanarak inşa ettik. Filecoin ve diğer kişiler hem Ar-Ge hem de uygulama alanında o kadar çok ilerleme kaydediyordu ki, sektörün üstünden çok büyük bir yükü alıyorlar.

Anatoly Yakovenko’un gönderisine karşı kayıtsız kalamayan Filecoin ekibi ise beraber çalışmaktan mutluluk duyduklarını ve ortak hedef noktasında atılan her adımın tüm sektörü başarıya götüreceğini dile getirdi:

İş birliği yapmak ve birlikte çalışmak, WEB3 ilerlemesi ve yeniliği yönünde bireysel olarak başarabileceğimizden daha önemli adımlar atmamızı sağlar. Bu sonuçta benimsenmeyi hızlandırır ve ortak hedeflerimize doğru olumlu değişimi teşvik eder.

CoinGecko verilerine göre gelişmeler ışığında %19 yükseliş sergileyen FIL, yazım esnasında 7,64 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!