Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana 200 Dolar Olacak Mı? SOL Alternatifi Bu Coinler 10 Milyon Doları Geçti

Kripto para piyasasındaki genel yükseliş trendi, beşinci en büyük kripto para birimi olan Solana’yı da olumlu etkiliyor. Ethereum katili olarak nam salan Solana, yükseliş trendi ile yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

80 dolar seviyesini geride bırakarak önemli bir yükseliş kaydeden SOL, 100 doları da aşarak toparlanma sürecine girmiş gibi görünüyor. Solana’nın 200 dolar olma ihtimalini merak eden yatırımcıların bekleyişi sürüyor.

SOL fiyatı, önemli bir direnç seviyesi olan 125 dolara doğru bir yuvarlanma dönüşü gerçekleştiriyor. CoinMarketCap verilerine göre son 7 günlük dönemde yüzde 10’a yakın yükseliş kaydeden SOL, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 114 dolardan işlem görüyor.

Analistlere göre SOL fiyatı 125 dolarlık kırılmanın ardından 200 dolar hedefe doğru hareket edebilir. Bununla birlikte 125 dolarlık yüksek arz seviyesinin alıcıları zorlayacağı ve bu direnci aşmak için yatırımcıların ciddi bir mücadele verileceği belirtiliyor.

Uzman kripto analistleri, 200 dolara ilerlemeden önce SOL fiyatının 100 dolar seviyesini yeniden test edebileceğini de ifade ediyor. Bu tür bir düşüşün, SOL satın almak için iyi bir fırsat yaratacağı sonrasında coin fiyatının yükselişe geçebileceği düşünülüyor.

Mevcut fiyatlara göre SOL, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 260,06 doların yüzde 56 altından işlem görüyor. ATH fiyatının çok altında olmasına rağmen güncel SOL fiyatı, küçük yatırımcılara yüksek gelebiliyor. 

Kısa vadede hızlı gelir elde etmek isteyen yatırımcılar, Solana alternatifi coinlere ilgi gösteriyor. Milyon doları aşan yatırımcılarıyla çevre dostu eTukTuk ve başarısı kanıtlanmış meme coin projesi Sponge token V2, dikkat çeken projelerden oluyor.

eTukTuk Ön Satışı 1 Milyon Doları Aştı

Çevreye etkileriyle sık sık eleştirilerin hedefi olan kripto projeleri çevre için kullanmayı tercih eden deneyimli bir ekibin elinden çıkan eTukTuk projesi, ön satış etkinliğinde toplanan fonlar ile çevre dostu yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılar, TUK token ön satışına katılıyor. TUK token ve ondan güç alan projenin Oyna-Kazan temalı oyunu Crazy TukTuk, hem gezegenin geleceği hem de yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

TUK token ile proje ekibi, sürdürülebilir bir ulaşım devrimi yaratmayı amaçlıyor. Yapay zeka destekli platform ile elektrikli araç şarj istasyonlarını dönüştürmeyi ve karbondioksit emisyonunu azaltmak isteyen ekip, yenilikçi yol haritasıyla alkış topluyor.

Yatırımcılar, ön satış etkinliğine katılarak eTukTuk token satın alma imkanı buluyor. Kademeli fiyat artışı politikası sayesinde erken dönem yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç elde ediyor.

Ön satışın ilk aşamasında 0,0240 dolardan alıcı bulan bir BEP-20 tokeni olan TUK tokenin fiyatı, son aşamada 0,0330 dolara yükseliyor. Yatırımcılar TUK tokenleri stake ederek pasif gelir elde etme imkanı da buluyor.

TUK token, projenin odak noktasındaki heyecan verici Crazy TukTuk oyununa da güç veriyor. Sri Lanka sokaklarında birbirleriyle kıyasıya rekabet eden katılımcılar, hız ve adrenalin dolu bir yarışa katılıyor. Oyunda başarı gösteren katılımcılar, ödül olarak TUK token kazanıyor.

Mevcut aşamada TUK token satın almak isteyen yatırımcılar, 0,027 dolar ödüyor. Ön satışa katılmak isteyenler, BNB, USDT, ETH veya kart işlemleriyle TUK token satın alabiliyor.

Sponge Token V2 10 Milyon Doları Aştı

2023 yılına damga vuran ve Tron ağı kurucusu Justin Sun’ın da balinaları arasında yer aldığı SPONGE projesinin yeni versiyonu olan Sponge token V2, şu ana kadar topladığı 10 milyon doları aşan fon ile dikkatleri üzerine çekiyor.

2023’te 100x yaparak en başarılı meme coin projelerinden biri olan ve Gate.io, Bitget, LBank ve MEXC gibi borsalarda listelenen SPONGE, V2 sürümü ile projeye işlevsellik de katıyor.

Proje ekibi geliştirdiği Oyna-Kazan temalı oyun ile yatırımcılara ekstra fayda sağlamak istiyor. Yenilikçi Stake to Bridge mekanizmasıyla da dikkat çeken projede lansman öncesinde Sponge token V2 satın almak mümkün olmuyor. SPONGE V2 sahibi olmak için katılımcıların Sponge V1 satın alması ve stake etmesi yani tokenlerini belirli bir süreliğine kilitlemesi gerekiyor.

Staking mekanizması yalnızca projenin yeni tokenine erişim sağlamıyor; tokenlerini kilitleyen yatırımcılar bunun karşılığında pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. Staking paneline göre şu ana kadar 8 milyardan fazla Sponge V1 tokenin stake edildiği görülüyor. 

Oynadıkça kazandıran oyun ile kullanıcılar, yüksek hızlı bir yarış oyununa katılarak SPONGEV2 kazanma şansını artırıyor. Puan tablosunda üst sıralara ulaşan oyuncular, başarıları karşılığında projenin tokeni ile ödüllendiriliyor.

Sponge projesinin yeni sürümünde proje ekibi iki versiyon geliştiriyor: Ücretsiz ve Premium. Ücretsiz sürümde herhangi bir ücret ödemeyen katılımcılar, token satın alarak premium sürümden faydalanabiliyor.

SPONGE projesinin yeni versiyonunda yer almak isteyenler, MetaMask veya TrustWallet kullanarak Sponge V1 satın alabiliyor ve stake ederek Sponge token V2 elde etme imkanı buluyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!