Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Spaces New York ve Miami Merkezli Mağazalarını Kapatıyor

Solana (SOL) temalı satış şirketi Solana Space, New York ve Miami’deki perakende satış dükkanlarını kapatma kararı aldı.

Solana Spaces CEO’su Vibhu Norby tarafından 21 Şubat günü paylaşılan bir sosyal medya gönderisinde, daha geniş çaplı müşteri etkileşim yöntemleri arayışına girerek New York ve Miami‘de yer alan dükkanların 28 Şubat tarihine kadar kapatılacağı duyuruldu. Norby, daha geniş çaplı müşteri etkileşimi için mağazaların kapatılacağını belirtirken, bir sonraki adımın kendi yazılımlarının bir ürünü olan DRiP‘e üzerinde çalışmak olacağını ifade etti.

Solana merkezli Phantom cüzdanı kullanılarak perakende satış hizmeti veren mağazalar 2022 yılının yaz aylarında hayata geçirilmişti. Norby açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Son 2 ay içinde, mağazalarımız ve dijital ürünlerimizle bir dönüm noktasında olduğumuzu giderek daha iyi anladım ve birkaç hafta önce devam eden çabalarımızı DRiP’e yönlendirme kararı aldık. Mağazalarımız haftada 500 ila 1000 kişiyi kabul ederken, DRiP aynı sayıda kişiyi HER GÜN kabul ediyor. Bu, etkileşim için daha cazip bir seçenek.

Norby’nin yeni geniş çaplı kullanıcı etkileşim planının merkezinde yer alan DRİP, halihazırda 100 binden fazla kayıtlı kullanıcı bulunan bir NFT pazar yeri olarak tanımlanıyor. CEO, DRiP planıyla ilgili daha fazla bilginin önümüzdeki süreçte açıklanacağını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!