Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Tabanlı Tarım Projesi Airdrop Düzenleyecek

Solana tabanlı platformlardan AgriDex, 5 milyon dolarlık yatırım aldı ve airdrop düzenlemeyi planlıyor.

Londra merkezli AgriDex projesi, tarım emtialarının tokenlaştırılması üzerine çalışıyor. Şirket, Endeavour Ventures, African Crops Limited, Oldenburg Vineyards ve Hank Oberoi’den tohum öncesi yatırım aldığını açıkladı.

AgriDex CEO’su Herry Duckworth tarafından yapılan açıklamaya göre projenin değeri, bu yatırımla birlikte 18 milyon dolara yükseldi.

Tarım emtialarının tokenlaştırılmasını sağlayan AgriDex, aynı zamanda bu tokenların alınıp satılmasına imkan tanıyor. AgriDex ile yapılan her işlem için bir Nitelikli Fikri Tapu (NFT) basılıyor.

Duckworth’ün açıklamalarına göre AgriDex, platformunu bu yılın üçüncü çeyreğinde açmayı ve kendi kripto parasını çıkarmayı planlıyor.

CEO, “AgriDex tokenları, kullanıcıları işlem hacimlerine, platformdaki ve topluluk içindeki etkileşimlerine göre ödüllendirmek ve onları buna teşvik etmek için kullanılacak.” dedi.

AgriDex, önümüzdeki aylarda kendi topluluğu için bir airdrop düzenleyecek. Duckworth, birim başına 0,10 dolardan toplu bir token satışı düzenlemeyi planladıklarını da ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!