Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’da Airdrop Yapan Altcoin’in Kurucusu Neden Satış Yaptıklarını Açıkladı!

Solana ekosistemindeki en büyük airdroplardan birini düzenleyen Jupiter’in kurucusu, ekip olarak neden satış yaptıklarını açıkladı.

Sosyal medyada Meow ismiyle bilinen isim, “Eğer bir OTC anlaşması ya da sıradan bir IDO yapmış olsam ya aynı miktarı ya da daha fazlasını alırdık ve yeni konseptlere öncülük etmenin beraberinde gelen karmaşıklığı yaşamaz ve hiç risk almamış olurduk.” dedi.

Jupiter (JUP), geçtiğimiz gün Solana ekosisteminde şimdiye dek yapılmış en büyük airdroplardan birini düzenledi ve aynı anda 1 milyar JUP token’ı piyasaya girmeye hazır hale getirdi.

Kullanıcılara 1 milyar airdrop ayrılırken launchpool için 250 milyon token, merkezi borsalardaki piyasa yapıcılar ve likidite sağlayıcılarının acil ihtiyaçları için 50’şer milyon token ayrıldı.

Meow, izledikleri bu yöntem sayesinde “airdrop alanların sürekli satış yapabilecekleri devasa bir havuz elde ettiğini, alım yapabilecek kişilere de ortada airdrop kaynaklı büyük bir satış baskısını sindirebilecek büyük bir havuz olduğunun güvencesinin verildiğini” söyledi.

Jupiter’in kurucusu ayrıca satış baskısını %20’den kademeli şekilde %2,5’e düşürdüklerini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!