Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İflastan Yeni Çıkan Bitcoin Madencisi ABD’nin En Büyüğü Olduklarını Söyledi!

Kısa süre önce iflastan çıkmayı başaran dünyanın en büyük Bitcoin madencilerinden Core Scientific, geçtiğimiz yıl ne kadar BTC ürettiğini açıkladı.

En büyük Bitcoin madencilerinden biri olan ve geçen yıl iflasıyla şok etkisi yaratan Core Scientific, 2023 verilerini açıkladı. Şirketin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda, geçtiğimiz yıl toplamda 19.274 BTC üretildiğine yer verildi.

Bunun 13.762 Bitcoin’ini kendi tesislerinde 5.512 tanesini de müşterileri aracılığıyla ürettiğini belirten Core Scientific, geçen yıl Kuzey Amerika’da en çok Bitcoin kazan şirket olduklarını vurguladı.

Şirketin açıklamalarının satır aralarında, geleceğe yönelik pozitif mesajlar yer alırken verimli ve sürdürülebilir Bitcoin madenciliğinin önemi ifade edildi:

Core Scientific olarak 2023 yılında kendi veri merkezlerimizde 13.762 Bitcoin üretirken müşterilerimiz aracılığıyla 5.512 Bitcoin ürettik. Toplamda 19.274 Bitcoin üretimine ev sahipliği yaparak Kuzey Amerika’daki en büyük Bitcoin üreticisi olduk! Her madencinin performansı başarımız için çok önemli olduğundan, aksama süresini en aza indirmek için filomuzu 7/24 izleyen ekiplerimiz var. Her ekip, madencilerimizin verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için yaratıcı yollar bulmaya kendini adamıştır ve bizi sürekli gelişen Bitcoin madenciliği endüstrisinde ön sıralarda konumlandırır. Verimliliğe ve mükemmelliğe öncelik vermeye devam ederken, yeni zirvelere ulaşmayı ve Bitcoin madenciliğinin geleceğini şekillendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!