Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’da Tarihin Tekerrür Edeceğini Öngören Analist Yüzde 980 Yükseliş Bekliyor

Inmortal isimli kripto para analisti Solana (SOL) için %979’lık yükseliş öngördü.

X üzerinde Inmortal adıyla tanınan popüler analist, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Analist, Solana’nın güncel grafiğinde yükselen dipler formasyonu oluşturduğunu ve bu durumun 2021’in 2. ve 3. çeyreğindeki patlama öncesinde de gözlemlendiğini belirtti.

Bu senaryo üzerinden yola çıkarak mevcut fiyattan yaşanacak %979’luk yükselişin fiyatı 500 dolara taşıyabileceğini kaydetti.

Solana’nın 2021 yılındaki grafiğiyle güncel grafiğinin büyük benzerlik gösterdiğini kaydeden Inmortal, “zaman düz bir çemberdir” diyerek tarihin kaçınılmaz olarak tekerrür edeceğini vurguladı.

2021 yılında Solana, 24 dolar seviyelerinden başlayarak 259 dolara kadar olan rekor seviyeye neredeyse %979’luk bir artışla ulaşmıştı.

Bu 2 altcoin’de yükselebilir

Analizci ayrıca, Beam (BEAM) konusunda da olumlu görüş belirtti. BEAM’in 0,016 dolar seviyesinden destek bulduktan sonra 0,03 doların üzerine çıkabileceğini öngördü.

Gerçek dünya varlıkları (RWA) odaklı TokenFi (TOKEN) içinde yükseliş beklentisi paylaşan Inmortal, bu altcoinin de 0,08 dolar seviyesinde destek bulduktan sonra yükseliş sinyalleri verdiğini belirtti.

Analist, ABD’nin bu hafta spot Ethereum ETF’inin onaylanması durumunda tokenize ve RWA odaklı projelerin genel olarak yükselebileceği söyledi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,6 yükseliş sergileyen Solana, yazım esnasında 161 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!