Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’daki Memecoin’in Ön Satışına Katılmıştı, 1,3 Milyon Dolar Kazandı

Solana ekosisteminin yeni memecoinlerinden biri olan BEER, son günlerde yaşadığı büyük değer kaybıyla kripto para dünyasında gündem olmuştu. Şimdi ise Lookonchain platformunun yaptığı bir paylaşım, BEER tokenının satışları ve kar elde eden yatırımcılar hakkında yeni bilgiler sunuyor.

Pre-sale katılımcısının büyük karı

Lookonchain’in açıklamasına göre, BEER tokenının ön satışına katılan bir yatırımcı, $BEER tokenlarından toplamda 1,3 milyon dolar kar elde etti. Bu yatırımcı, ön satış sırasında 301,2 SOL (yaklaşık 50.000 dolar) harcayarak 3,38 milyar BEER token aldı.

Ardından, 26 Mayıs’ta 5,45 milyar $BONK (192.000 dolar) karşılığında 1,86 milyar BEER tokenı takas etti.

Kripto borsasındaki işlemler

BEER tokenı Gate.io borsasında listelendikten sonra söz konusu yatırımcı, 240 milyon BEER (120.000 dolar) tokenı Gate.io’ya kar amacıyla yatırdı.

Bugün de 4,6 milyar $BEER (1,34 milyon dolar) tokenı sattı ve halen 400 milyon BEER (109.000 dolar) tokenı elinde bulunduruyor. Bu işlemler sonucunda yatırımcı, 1,3 milyon dolardan fazla kar elde etti.

Değer kaybının sebepleri

Geçtiğimiz haftalarda Raydium gibi merkeziyetsiz borsalarda işlem görmeye başlayan BEER, Solana ağında iki buçuk haftada 500 kat değer kazanmıştı. Ancak son günlerde %80’den fazla değer kaybetti.

Bir kripto para analistine göre, bu düşüşün nedeni içeriden bilgi sahibi olan kişilerin büyük miktarlarda BEER satışı yapmasıydı. Beercoin (BEER) geliştiricilerinin ve bu kişilerin toplam BEER arzının %50’sinden fazlasını kontrol ettiği iddia edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!