Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’daki Popüler Memecoin’de Satış Bitmiyor: Milyon Dolar Daha Satıldı

Solana ekosistemindeki en popüler memecoin’lerden birine satışlar bitmiyor.

Lookonchain adlı blockchain analiz platformunun bildirdiğine göre Beercoin (BEER) ekibiyle bağlantılı bir cüzdan, 5,43 milyar BEER token’ını 1,13 milyon dolara sattı. Bu satış, son günlerde BEER fiyatındaki sert düşüşün arkasındaki nedenlerden biri olarak öne çıkıyor.

Beercoin’deki büyük düşüş

Son zamanlarda Solana ekosisteminde dikkat çeken BEER, birkaç gün içerisinde %80’den fazla değer kaybederek yatırımcıları şaşkına çevirdi.

Kripto para analistlerine göre, bu düşüşün arkasında içeriden bilgi sahibi olan kişilerin hareketleri bulunuyor. İddiaya göre, BEER geliştiricileri ve bazı kilit isimler, toplam BEER arzının %50’sinden fazlasını kontrol ediyordu ve bu kontrolü kullanarak milyonlarca dolarlık satışlar gerçekleştirdiler.

Ekiple bağlantılı

Lookonchain’in paylaştığı bilgilere göre, 5,43 milyar $BEER tokeninin satışı, BEER ekibiyle doğrudan bağlantılı cüzdanlardan biri tarafından gerçekleştirildi. Platform, bu cüzdanın, BEER tokenlerini doğrudan BEER ekibi cüzdanlarından “7yfvQX…o9v394” ve “8VY4LF…fDd5G2” adreslerinden aldığını izledi.

Piyasaya Etkisi

Bu büyük satış hareketi, BEER fiyatında ciddi bir düşüşe neden oldu. Son günlerde yaşanan büyük miktarlarda token satışı, piyasalarda volatiliteyi artırdı ve yatırımcılar arasında panik satışlarına yol açtı. Bu durum, BEER’ın değer kaybını hızlandırdı ve tokenin fiyatı hızla düştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!