Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’nın Rakibini Öven Analist, Bu Memecoin’de Fırsat Olduğunu Söyledi

Doğru zamanlamalarıyla tanınan bir kripto analisti, Solana’nın (SOL) rakibi olan bir projeden yükseliş bekliyor.

The Flow Horse olarak tanınan trader, Layer-1 projelerinden Sei (SEI) için olumlu açıklamalar yaptı. Analist, SEI’nin 0,40 dolardaki direnci kırmasının bullish olduğunu düşünüyor.

Trader, takipçilerine, “SEI’ye bir göz atın – bu tür durumlarda genelde yükseliş eğiliminde oluyorum. Yaz aylarında oluşan aralık kırıldı ve yeniden test edilmeye başladı. Aksi kanıtlanana kadar sepetime ekleme yapacağım” mesajını verdi.

Analist, ayrıca SEI’nin şu anda kritik bir dönüm noktasına olduğunu vurguladı. Flow Horse’un paylaşımından sonra SEI, tekrar 0,469 dolara gerilemeden önce kısa süreliğine 0,50 doları geçti.

Her altcoin için geçerli değil

Flow Horse, buna benzer bir yükseliş eğiliminin her altcoin için geçerli olmadığını düşünüyor. Özellikle Dogecoin (DOGE) ile Shiba Inu’nun (SHIB), aşırı uzamış ralliler karşısında kazanç sağlamak isteyen yatırımcılar için iyi bir short pozisyon fırsatı sunabileceğini belirtiyor.

“Short pozisyonlarda artık iyi bir fırsat kalmadığını düşünüyorsanız dikkat edin. SHIB şu anda iyi bir short pozisyon fırsatı mı? Eğer kısa bir düzeltmeye yakınsak, öyle olabilir” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!