Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’nın Yerini Alabilir mi? Analist Bu Altcoin’de Yeni Rekor Bekliyor

Kripto dünyasında altcoin tahminleriyle dikkat çeken ve takipçi kitlesini hızla büyüten anonim analist Bluntz, layer-1 protokolü Sui’nin (SUI) yakın gelecekte tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmaya hazırlandığını düşünüyor.

Bluntz, SUI’nin geçtiğimiz hafta gösterdiği büyük rallinin, Solana (SOL) katili olarak adlandırılan bu varlığın rekor seviyelere doğru ilerlediğini işaret ettiğini söyledi.

Bir sonraki Solana olabilir mi?

“SUI haftalık grafiği çılgın, bu hızla BTC’den önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak” dedi. Ayrıca Bluntz, “SUI’nin bir sonraki SOL olacağına inanıyorum” diyerek SUI’nin gelecekte büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz hafta Bluntz, SUI’nin günlük grafikte yüksek zirveler ve daha yüksek dipler basarak teknik olarak bir yükseliş trendinde olduğunu belirtmişti. Analiste göre, SUI önümüzdeki haftalar ve aylarda birçok kişiyi şaşırtabilir. Şu an itibarıyla SUI, 1,54 dolardan işlem görüyor.

Bluntz ayrıca, iki kedi temalı memecoin’i radarına aldı: Popcat (POPCAT) ve Simon’s Cat (CAT). Analist, her iki memecoin’in ABC düzeltici dalgasını tamamladıktan sonra yeni rallilere hazırlandığını öne sürüyor. Elliott Dalga teorisini kullanan Bluntz, bu teorinin bir varlıkta ABC düzeltmesinin ardından yükseliş rallilerinin geleceğini belirtiyor.

Bluntz, “Kediler bence bir sonraki yükselişlerine hazırlanıyor. POPCAT ve CAT hafta sonu güzel ABC’lerini tamamladı ve şimdi yükselişe geçiyorlar” dedi. Analistin grafiğine göre, POPCAT’in 1 dolar seviyesini aşmaya hazırlandığı görülüyor. Şu an itibarıyla POPCAT, 0,926 dolardan işlem görüyor. CAT için ise Bluntz, memecoin’in 0,00005 dolar seviyesini aşacağını öngörüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!