Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SON DAKİKA: Blockchain.info Çöktü

Dünyanın en büyük kripto para cüzdan servislerinden Blockchain (blockchain.info)’e erişim problemleri yaşanıyor.

Blockchain, günlerdir Bitcoin ve Ethereum ağındaki yoğunluk sebebiyle kullanıcılarına uyarı veriyordu ve ara sıra performans konusunda sorunlar çıkartıyordu.

Blockchain.info uyarısı
Blockchain.info uyarısı

Uyarıda Bitcoin ağındaki mevcut kullanım oranlarının rekor seviyelerde olduğundan ve bu yüzden onay sürelerinin uzadığını ve doğal olarak madencilere verilen işlem ücretlerinin arttığı belirtiliyor. Ayrıca Blockchain, işlemlerin pahalandığını ancak ekstra olarak alınan bu ücretlerin direkt olarak madencilere gittiğini de söylüyor.

Blockchain.info
Blockchain.info

Kullanıcılar ise gece yarısından sonra blockchain.info adreslerine girmek istediklerinde bir hata mesajıyla karşılaştılar. Mesajda blockchain.info, siteye erişimin yapılamadığını ve bu konuda çalışma sürdürdüklerini belirtiliyorlardı.

Birçok Blockchain kullanıcısı ise hesaplarına girmeyi başardıklarında hesap bakiyelerini sıfırlanmış olarak görüntülediler. Şuan için kullanımda sorun görünmüyor olsa da henüz Blockchain ekibinden bir açıklama yapılmış değil.

Ayrıca Blockchain, geçtiğimiz hafta Bitcoin Cash’i portföyüne dahil etmiş ve Bitcoin Cash almaya hak kazanan kullanıcılara mevcut bakiyelerini teslim etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

3 Comments

  • uc
    Posted 21 Aralık 2017 - 01:22 01:22

    sitenizi yakından takip ediyorum fakat bu haberi hoş bulmadım. İnsanları telaşe ettirmeniz hiç hoş değil. Kısa süre içerisinde düzeltilen ve daha öncesindede yaşanmış şeyler. İnsanlara panik yaptırıp para kaybettiriyorsunuz. Lütfen her zaman yaptığınız gibi (saldırı içermeyen) haberler yapın. İyi çalışmalar

    • Berk ŞENGÜL
      Posted 21 Aralık 2017 - 01:36 01:36

      Öncelikle Koin Bülteni’ni yakından takip ettiğiniz için ilginize teşekkür ederim. Amacımız takipçilerimize telaş yaşatmak değil, durum hakkında bilgilendirmektir.

      • hk
        Posted 21 Aralık 2017 - 01:53 01:53

        Saat şu an gece 2 korkuyla girdim hesabıma lütfen insanlara korku yaşatmayın.Sizi takip ediyoruz ama bu yaptığınız çok yanlış.Böylesine iyi bir teknolojiye gölge düşürmeyin.İnsanları korkutmayın.Yanlış bilgi vermeyin.Teknolojiyi kullanan insandır ne kadar iyi olsada güvensizlik yaratmayın.Yaptığınız çok yanlış.Haberi hemen düzeltin

Leave a comment