Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SON DAKİKA: Coinbase Alım-satımı Durdurdu

Coinbase resmi web sitesi üzerinden, geçtiğimiz saatlerde yoğunluktan dolayı tüm alım satımları durdurduğunu bildirdi.

Amerika ve dünyanın en büyük borsalarından biri olan Coinbase, yaptığı açıklamada Bitcoin fiyatındaki yüksek değişim ve aşırı yoğunluktan kaynaklı olarak tüm alım satımları geçici olarak durduklarını bildirdi.

Coinbase, web sitesi üzerinden “Tüm alım satımları devre dışı bıraktık. Sorunu çözme üzerinde çalışıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” şeklinde açıklama yaptı.

Borsa bugün yaşanan aşırı yoğunluktan dolayı alım satımları durdurmak zorunda kaldıklarını ve en kısa zamanda tekrar aktif edeceklerini de ekledi.

Bitcoin bu karar alınırken Coinbase üzerinden 24 saatlik bakındığında %18 düşük bir fiyata 12.800 dolardan işlem görüyordu. Yaşadığı son rekordan beri ise %44’lık bir düşüş ile 10.400 dolar seviyelerini gördü.

App Store’da en çok arananlar arasında bulunan Coinbase mobil uygulaması Bitcoin, Ethereum ve Litecoin satışındaki en aktif borsalardan biri olarak nitelendirilebilir. Ayrıca sonradan Bitcoin Cash’i de ekleyerek portföyünü genişletti.

Perşembe günü de 15 dakikalık bir bakıma giren Coinbase son günlerdeki piyasa hareketliliğine dayanma konusunda sıkıntılar yaşıyor gibi görünüyor.

Kaynak: CNBC

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment