Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Ralli Meme Coinlerin Diğer Kripto Paraları Altüst Edebileceğini Gösteriyor!

Wall Street’te destan yazan TheRoaringKitty’nin geri dönüşü meme coin yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Sosyal medya üzerinde TheRoaringKitty olarak bilinen Keith Gill, Haziran 2021’den bu yana ilk kez paylaşımda bulundu. Yıllarca aradan sonra 13 Mayıs Pazartesi günü yaptığı paylaşımlar hem meme coinlere hem de GameStop (GME) hisselerine yaradı.

Buna ek olarak, Pepe (PEPE), Floki (FLOKI) ve dogwifhat (WIF) gibi meme coinlerde %30’a varan yükselişler görüldü. GME hissesinin değeri saatler içerisinde %112 artarak 17,14 dolar seviyesinden 37,19 dolara ulaştı.

TheRoaringKitty 2021 yılında GME hisseleri üzerinden bir finansal direniş başlatan isimlerin başında yer almış ve devasa bir short squeeze hareketine yol açarak büyük ses getirmişti.

GME’nin yükselişi beraberinde Dogecoin (DOGE) gibi meme coinlere sıçramış ve kripto para yatırımcıları da bu akıştan nasibi almıştı.

Şimdi bir kez daha benzer bir beklenti içine giren yatırımcıların FOMO dolu hareketleri, fiyatları tekrardan hareketlendirdi. PEPE 14 Mayıs günü tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 0.00001105 dolar seviyesine ulaştı.

Konu hakkında CoinDesk Global’e açıklamada bulunan MOG token geliştiricisi Shisui, GameStop çılgınlığına benzer bir hareketin meme conilere etkisinin olacağını savundu:

Roaring Kitty, perakendenin kurumları en üst düzeyde alt edebileceğinin (daha iyi performans gösterebileceğinin) canlı kanıtıdır. Dönüşünün meme paraları için yükseliş sinyali olarak algılandığı görüldü çünkü piyasa, 2021’deki Gamestop çılgınlığının büyük kısmının DOGE ve diğer meme paralarına sıçradığını hatırladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!