Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Veriler Ortaya Koydu: Bu Altcoin’in Fiyatı Olması Gerekenden Çok Daha Düşük!

Son veriler popüler kripto para Cardano (ADA) fiyatının olması gereken adil fiyatın çok altında seyrettiğini ortaya koydu.

On-chain analiz platformu Santiment yaptığı son paylaşımda, sunduğu veriler ile birlikte bir yıl içerisinde neredeyse %90 değer kaybeden ADA’nın olması gereken adil fiyatının çok altında olduğunu öne sürdü. 2021 yılında kurumsal yatırımcılardan destek bulamayan ADA, 2022 içerisinde de güçlü bir geri dönüş emaresi gösteremedi. ADA, düşüş döngüsüne girdiği günden bu yana satış baskılarına karşı gelemeyerek kötü bir performans sergiledi. Fakat verilere göre son dönemde proje üzerindeki satış baskısı ciddi miktarda azaldı ve zararda olan yatırımcı sayısı da hızla azalıyor.

Santiment tarafından sunulan veriler ADA üzerindeki satıcıların tükenmeye başladığını gösterdi. Eski yatırımcılar tarafından zaman içerisinde başa baş fiyattan yapılan satışlar, istatistikleri ADA’nın lehine çevirdi. Buna ek olarak piyasada gözlemlenen en güçlü geri dönüş sinyallerinden biri olan işlem hacminde bir düşüş trendi bulunurken bu durumu yorumlayan analistler, ayıların satış yönlü güçlerini kaybettiklerini ve momentumun yavaş yavaş boğa tarafına geçeceğini öngörüyor.

Öte yandan ADA’nın hacim üzerindeki GAP boşluğunun kapanmak üzere olduğu görüldü. Bu seviyelerde ciddi anlamda alım bekleyen analistler 0,19-0,26 dolar seviyelerinin ADA için güçlü bir destek olacağını ifade etti. Analistler her ne olursa olsun işlem yapmak için bu verilerin yeterli olmadığı konusunda da uyardı.

CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre ADA son 24 saat içerisinde %4,7 değer kaybı yaşadı ve haberin kaleme alındığı esnada 0,25 dolardan piyasada işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!