Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sosyal Medya Devi Kripto Borsasını Kapattı: Blokzinciri ve Token Ekosistemine Odaklanacak

Dünyaca ünlü Japon sosyal medya şirketi LINE, blokzinciri ekosistemine ve yerel token’ı LINK (LN) ekonomisine odaklanmak için kripto para borsası Bitfront’u kapatma kararı aldı.

LINE tarafından bugün yapılan bir duyuruya göre 2020 yılında hayata geçirilen kripto borsası Bitfront kapatılacak. Devam eden kripto kışından etkilendiklerini belirten LINE, operasyonlarına blokzinciri ekosistemini ve LN token’ı geliştirerek devam edecek. LINE’a ait kripto borsası Bitfront, yeni kayıtlar ve kredi kartı ile para yatırma işlemleri derhal durdururken müşterilerin para çekmek için 31 Mart’a kadar süreleri olacağını duyurdu.

Şirket tarafından konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Hızla gelişen bu sektördeki zorlukların üstesinden gelme çabalarımıza rağmen, LINE blokzinciri ekosistemini ve LINK token ekonomisini büyütmeye devam etmek için Bitfront’u kapatmamız gerektiğine üzülerek karar verdik.

Bitfront ayrıca borsayı kapatma kararının LINE ekosisteminin “en iyi çıkarı” için alındığını ve FTX’in tetiklediği devam eden endüstri skandalıyla doğrudan ilgisi olmadığını vurguladı. Bitfront aralık ayı sonuna kadar işlemlerin askıya alınması ve açık emirlerin iptal edilmesinin yanı sıra tüm kripto para ve itibari para yatırma işlemlerini durdurmayı hedefliyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3 düşüş yaşayan LINK (LN), 25,86 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!