Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sosyal Medyada Binance CEO’sunu Karalıyorlar

Binance CEO’su Changpeng Zhao bugün sosyal medya hesabından ilginç bir gönderi paylaştı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in seveni de var sevmeyeni de. Bu yorumu şirketin CEO’su Changpeng Zhao için de söyleyebiliriz. Sosyal medyada Zhao ile ilgili olumlu yorum bulabildiğimiz kadar olumsuz yorum da bulabiliyoruz.

Yalnız sosyal medyada Zhao hakkında gördüğümüz olumsuz yorumların bazıları pek ‘samimi’ olmayabilir. Çünkü Zhao’nun iddialarına göre bu hesaplardan bazıları sadece kendisini karalamak için açılıyor.

Rakibi Açtırıyor

Changpeng Zhao bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide bu tarz bir hesapla ilgili açıklamalar yaptı.

Zhao’nun iddialarına göre Çin’de Binance’in rakibi olan bir kripto para şirketi Binance’i ve Binance CEO’sunu karalamak için harekete geçti. Şirket bunun için birilerini işe alıp bu kişilere sosyal medyada Zhao’yu karalama görevi verdi. Bu çalışanların görevi bütün gün sosyal medyada Zhao’yu karalayan gönderiler paylaşmak, Zhao’nun yorumlarına itiraz etmek.

Zhao’nun Twitter paylaşımı

Zhao bu bilgileri bu borsada çalışan birinden aldığını ifade ediyor. Kendisinin açıklamalarına göre bu borsa çalışanı, kendisine Zhao’yu karalama görevi verildikten sonra bir gün dayanamayıp hemen istifa etmiş.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment