Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Ethereum’u Geride Bırakabilir

Ethereum’un rakiplerinden Tron hızla büyümeye devam ediyor. Eğer böyle devam ederse Tron’un Ethereum’u geride bıraktığını görebiliriz.

Coinmarketcap verilerine göre Ethereum’un şu anda 21.7 milyar; Tron’un ise 965 milyon dolarlık piyasa değeri bulunuyor. Dolayısıyla Tron piyasa değeri bakımından Ethereum’un hala epey gerisinde. Fakat aktif kullanıcı sayısı bakımından Ethereum’u neredeyse yakaladı.

Messari’nin verilerine göre Tron ağındaki aktif kullanıcı sayısı hızla artmaya devam ediyor. Şu anda Ethereum’un 369 bin aktif kullanıcısı bulunuyor. Buna karşılık Tron ağındaki aktif kullanıcı sayısının 356 bine kadar geldiğini görüyoruz.

dApp Lideri

Aktif adres bakımından Ethereum’u neredeyse yakalamak üzere olan Tron, dApp konusunda Ethereum’u zaten geride bırakmış durumda.

Geçtiğimiz haftalarda paylaştığımız bir yazıda Tron ağındaki gelişmelerden ve Tron’un Ethereum ve EOS gibi rakiplerini nasıl geride bıraktığından bahsetmiştik. Tron şu anda dApp sayısı bakımından sektörün lideri olsa da bu dApp’lerin neyle ilgili olduklarına dikkat etmek gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment