Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sosyal Token Platformu Ethereum Yan Zincirini Sonlandırıyor: Fiyat Düşüşte!

Sosyal token projesi Rally’nin içerik oluşturucularının NFT’lerini içeren Ethereum (ETH) yan zincirini sonlandıracağını duyurmasının ardından yerel token RALLY fiyatında düşüş yaşandı.

Rally geliştiricileri yakın tarihli bir açıklamada, içerik oluşturuculara ait NFT’lerin de yer aldığı Ethereum yan zincirinin kapatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada yan zincirin 31 ocak tarihinde sonlandırılacağı belirtilirken site tamamen kapandığında kullanıcıların NFT’lere erişemeyeceği beyan edildi. Zincirin içerik oluşturucularının NFT’lerini içermesi, bazı kullanıcıların şirketin hizmetlerini kullanan kişileri “soyduğunu” iddia etmesine neden oldu. Kullanıcılar duruma tepki gösterirken token fiyatında da ani bir düşüş yaşandı.

Rally, içerik üreticilerinin ve sanatçıların kendi sosyal token projelerini başlatmalarını ve doğrudan platform üzerinde bağımsız topluluklar kurmalarını sağlıyordu. “İçerik oluşturucu varlıkları” NFT üreticilerine ve kullanıcılarına ek gelir sağlıyordu. Fakat platformun iddiasına göre 2022 yılında yaşanan zorlu süreçlerden ciddi şekilde etkilenen Rally, operasyonlarını durdurmak zorunda kaldı.

2022 sadece platform için değil, aynı zamanda tüm kripto endüstrisi için zorlu bir yıl oldu. Ekip, ileriye dönük bir yol bulmak için durmaksızın çalıştı, ancak zorluklar ve makro rüzgarlar mevcut ortamda üstesinden gelinemeyecek kadar büyük.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %19 değer kaybeden RALLY,  0,01208212 dolar seviyesine kadar geriledi. haberin kaleme alındığı esnada 0,01232576 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!