Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Starbucks, NFT Koleksiyonu Çıkaracak

Dünyanın en büyük Amerika merkezli kahve dükkanı zinciri Starbucks, NFT koleksiyonu çıkararak Web3 sektörüne giriş yaptığını duyurdu.

TechCrunch tarafından yapılan 4 Mayıs tarihli habere göre Starbucks, sahiplerine özel avantajlar sunacağı NFT koleksiyonunu piyasaya sürecek.

Starbucks Baş Pazarlama Sorumlusu Brady Brewer konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Web3 ve özellikle NFT’ler sayesinde dijital bir alan yaratacağız. NFT koleksiyonumuz mülkiyet ve topluluk temelli olacak. Bu koleksiyon sayesinde Starbucks topluluğunun bir üyesi olanlarla birlikte dijital alanda büyümeye devam edeceğiz.

dedi.

Ayrıca Starbucks, çıkaracağı NFT koleksiyonunu bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceğini ve koleksiyonun gelecekte oluşturmayı planladıkları dijital topluluğun omurgasını oluşturacağını söyledi.

Starbucks’ın geçici olarak CEO’luğunu yapan Howard Schultz:

Starcuks’ın NFT alanında bir koleksiyon piyasaya sürecek olması şaşırtıcı bir durum değil. Yeni teknolojileri benimsenme konusunda birçok şirketten daha iyi performans gösteriyor. Mesela mobil ödeme sistemleri ortaya çıkmadan önce mobil uygulama kullanarak ödeme yapılabilmesi sistemine öncülük etti.

açıklamalarında bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!