Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

STEPN (GMT) Geliştirici Ekibi Aylık Abonelik Sistemine Sahip İlk NFT Pazar Yerini Duyurdu

Hareket et ve kazan (move to earn) sistemiyle çalışan STEPN (GMT) uygulamasının arkasındaki şirket Find Satoshi Lab (FSL), Mooar isimli dünyanın ilk üyelik tabanlı NFT pazar yerini kullanıcılara tanıttı.

STEPN geliştirici ekibi Find Satoshi Lab, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) tabanlı çalışacak ve bir üyelik sistemine bağlı kalacak Mooar isimli NFT pazar yerini resmen hayata geçirdi. Mooar, STEPN ekosisteminin yerel token’ı GMT‘ye  daha fazla yardımcı program ve değer sağlamayı amaçlıyor. Mooar sayesinde ekosistemin yerel simgesi olan GMT, topluluk odaklı bir hackathon görevi görecek.

Kullanıcılar ayda sadece 29,90 dolar karşılığında Mooar ekosistemine üye olabilecekler. Bu üyelik ücreti dışında platform üzerindeki işlemlerden ve transferlerden hiçbir komisyon alınmayacak.

Magic Eden ve LooksRare geçtiğimiz günlerde telif ücretlerindeki zorunluluğu kaldırmış ve kullanıcıların talepleri doğrultusunda değiştirilebilir hale getirmişti. Mooar bu konuda da akıma uyum sağlıyor ve aynı imkanı kendi platformunda sunuyor. Kullanıcılar istekleri doğrultusunda %2 ila %0,5-10 arasında telif ücreti talebinde bulunabilecekler.

Her ne kadar NFT piyasasındaki hacimler bu yılın başından beri ciddi bir şekilde düşüşe geçmiş olsa da bu konudaki yatırımlar arttırmaya devam ediyor. Bu tür yenilikçi fikirler ve piyasaya dahil olan büyük oyuncular, birçok kişiye NFT’lerin geleceği için umut veriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!