Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Suriyeli Cihat Grubu, Fon Toplamak İçin Koin Üretti – Karşınızda SakadaKoin!

Kulağa ne kadar garip gelse de, bir kaç haber kaynağında yayınlanan bilgilere ve resmi Twitter hesabına göre, proje gerçekten de var ve çalışıyor.

Tor tarayıcısı kullanılarak erişilebilen Dark Web platformlarından birisinde, SadaqaCoins isimli bir proje baş gösterdi ve ilgi odağı oldu.

Koyun ve Tüfek

Twitter hesaplarında yapılan açıklamaya göre cihat ve savaş için mücadele eden mücahitler olduklarını iddia eden grup, Bitcoin veya Monero ile 4×4 kamyon, .50 kalibre mermi ve tüfek, uzun namlulu keskin nişancı tüfekleri için teçhizat, susturucu, mücahitler için savaş eğitimi ve hatta koyunlar için bile fon talebinde bulunuyor.

Daha önce Sadaka ödemelerini kripto para birimi ile yapma haberleri yapılmıştı ancak büyük ihtimalle cihat için kripto para olayı dünyada ilk. Basın saatine göre internet sayfasının cüzdan adresi tamamen boş durumda.  Site ise bir aydan daha kısa bir süre önce açılmış. Kendilerine yardım etmek isteyenlere site tarafından dört yol sunuluyor: Bağış için kripto madenciliği, diğerlerine reklam yapma, bağış için kripto para satın alma veya Müslüman olmayanların kripto para birimlerini hackleme.


Projenin Twitter adresindeki koyun fotoğrafları ve ilginç gönderiler gerçekten dikkate değer. Bazıları sitenin şaka amacı ile açılmış olduğunu düşünse de, site içeriği ve forumlarda yer alan bilgiler, sitenin ve projenin gerçek olduğuna dair güçlü kanıtlar barındırıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment