Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SushiSwap 2023 Yol Haritasını Açıkladı: Pazar Payını 10 Kat Artırmayı Planlıyor

Merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) SushiSwap (SUSHI), 2023 yılına kritik yeniliklerle dolu bir yol haritası paylaştı.

SushiSwap CEO’su Jared Grey 16 Ocak tarihli bir Medium gönderisinde, 2023 yılına ilişkin planlarını açıkladı ve bir yol haritası paylaştı. Bu yılın ilk çeyreğinde bir DEX toplayıcısını hayata geçirmeyi planlayan ekip hemen ardından merkeziyetsiz bir kuluçka oluşumu geliştirmeyi amaçlıyor. Bununla birlikte Sushi ekibinin “birkaç gizli proje” üstünde çalıştığına dair sinyallerde verildi.

Ayrıca Grey tarafından uzun zamandır beklenen NFT pazar yerine dair yatırımcıları sevindiren bir haber de geldi. Yapılan açıklamaya göre “Shoyu” isimli bu NFT platformu, 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Genel vizyon olarak daha sürdürülebilir bir ekosistem yaratmayı amaçlayan ekip, pazar payını da 10 kat büyütmeyi hedefliyor:

Sushi, AMM pazarının %2’sine ve toplama pazarının %0’ına hükmediyor. Vizyonumuzu hayata geçirerek 2023 yılında pazar payımızı 10 katına çıkarmayı hedefliyoruz.

Grey, kullanıcıların çeşitli merkeziyetsiz finans (DeFi) protokollerine erişimini sağlayan bir araç olan DEX toplayıcısının geçen yıl boyunca “gizli modda” inşa edildiğini ve işinin ölçeklenebilirliğini ve sürdürülebilirliğini artırma planlarının bir parçası olduğunu söyledi.

Nihayetinde, derin likidite, optimum fiyatlandırma, sürdürülebilir ekosistem ve kullanımı kolay bir platform sağlayacağız ve inşa ettiğimiz her şeyde kullanıcıları ilk sıraya yerleştireceğiz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!