Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Dönemi Geliyor Mu? Analist “Artık Tükendiler” Dedi

Kripto para analisti Kevin Svenson, altcoin piyasası için olumlu bir sinyale dikkat çekti.

Svenson, Bitcoin’in kripto para piyasasının toplam değeri içinde sahip olduğu payı gösteren Bitcoin Dominans göstergesii inceledi. Analist, “altcoin dönemine yaklaşıyor” olabileceğimizi söyledi.

Altcoin pazarındaki satış baskısı azalıyor

Svenson, “Bitcoin dominansı trend çizgisinin altına düşmeye başlıyor ve bu altcoinler için iyi bir işaret olabilir” dedi ve ekledi:

“Altcoin piyasasının toplam değerinin Bitcoin’in bugünkü düşüşüne rağmen destek buluyor olması, altcoin piyasasındaki satıcıların tükendiğine ve altcoin döneminin başladığına tanıklık edebileceğimize işaret ediyor”

Altcoinler güç kazanıyor

Bitcoin fiyatı düşmeye başladığı zaman Bitcoin dominansı, genelde yükseliyor. Bu dönemlerde altcoinler, Bitcoin ile birlikte düşüşe geçiyor Yatırımcılar, daha düşük piyasa değeri olan coinlerden çıkıp, Bitcoin’e geçiş yapıyor.

Svenson, “Ama bu sefer, Bitcoin dominansı Bitcoin ile birlikte düşüyor. Bu, altcoinlerin daha çok güven ve spekülatör kazandığı, altcoinlere daha çok para aktığı anlamına geliyor” dedi.

Altcoinlerin Bitcoin’den bullish şekilde ayrılmaya başladığını belirten analist, “Altcoin piyasa değerine bakınca bariz olan şey şu ki satıcılar tükendi. Zaten çok fazla sattılar ve artık altcoinlerin dominansı artıyor” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!