Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hamster Kombat Ne Zaman Çıkacak? Hamster Kombat Alternatifi Coinler Hangileri?

Kripto para ekosisteminde son günlerde adından sıklıkla söz ettiren projelerden biri Hamster Kombat oluyor. Hamster Kombat ne zaman çıkacak? 

Hamster Kombat, hızlı popülerlik kazanan bir kripto para oyunu olarak karşımıza çıkıyor. TON ağı üzerinde kurulan Hamster Kombat, ücretsiz kazanç elde etme yöntemleri arasında gösteriliyor. 

25 Mart 2024’te lansmanı yapılan proje, Tıkla-Kazan özelliği ile dikkat çekiyor ve Notcoin rakibi olarak gösteriliyor. Katılımcılar, Hamster Kombat’ın Telegram destekli dünyasında çeşitli görevleri yerine getirerek yani tıklayarak kazanç elde edebiliyor. 

Referanslı linkler ve oyun oynama mantığı gibi ücretsiz para kazanma fırsatı sunan Hamster Kombat milyonlarca kullanıcıyı aşıyor. Peki, Hamster Kombat ne zaman çıkacak?

Hamster Kombat ne zaman çıkacak?

Hamster Kombat’ın ne zaman piyasaya sürüleceği ile ilgili henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bazı iddialar, Hamster Kombat’ın Haziran ayında lansmanının yapılacağını söylese de proje ekibinin yaptığı resmi bir açıklama bulunmuyor. 

Bir anda popülerlik yakalayan hemen her projede olduğu gibi Hamster Kombat’ta da katılımcılar belirsizlik ortamı içerisinde bekliyor. Hamster Kombat’ın akıbetinin Pi Coin’e benzeyeceği yönündeki yorumlar, karamsarlık havası estiriyor. 

Kripto dünyasında volatilite kadar belirsizlik de kendine geniş alan buluyor. Şimdilik kesin bir bilgi olmaması, Hamster Kombat ne zaman çıkacak? sorusunu yanıtsız bırakıyor. 

Hamster Kombat’ın listeleneceği borsalarla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken yeni bir ön satış coin’i hızlı başlayan etkinliği ile yatırımcıların radarına takılıyor. Birkaç gün içerisinde 1 milyon dolara ulaşan ön satışı ile Pepe Unchained projesi, Hamster Kombat alternatifi coinler arasında gösteriliyor. 

Pepe Unchained Ön Satışı Hızlı İlerliyor

Hamster Kombat alternatifleri arasında kendine yer bulan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar için düzenlenen ön satış oldukça hızlı ilerliyor. Kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde lansmanı yapılan projede toplanan fonlar, henüz birkaç gün geçmesine rağmen 1 milyon doları aşıyor. 

PEPU sembolüne sahip Pepe Unchained, ERC-20 protokolüne uyan bir token olarak karşımıza çıkıyor. Mevcut haliyle yüzde 2000’in üzerinde APY imkanı sunan PEPU, staking ödüllerinde devrim yapmaya hazırlanıyor. Katman-1 ekosisteminin hantallığından kurtulan proje, staking ile elde edilen bonusların ikiye katlanması fırsatı sunuyor. 

Hız, kazanç ve etkinlik açısından Katman-1 projeleri geride bırakan ancak diğer taraftan Ethereum ağının güvenlik ve şeffaflığından faydalanmaya devam eden Pepe Unchained coin, PEPE’yi bir üst segmente taşıyor.

Ön satışta şu ana kadar 1 milyon dolardan fazla fon toplayan PEPU coin, Hamster Kombat ne zaman çıkacak? sorusunun yanıtını beklemekten sıkılan yatırımcıları etkinliğe davet ediyor. 

Pepe Unchained İle Daha Hızlı ve Daha Verimli bir PEPE

PEPU olarak da bilinen Pepe Unchained, orijinal Pepe coin’in geliştirilmiş bir versiyonu olarak kabul ediliyor. Proje sadece isminde PEPE’den esinlenmiyor aynı zamanda daha hızlı, verimli, etkin ve kapsamlı bir meme coin ekosistemi sunuyor. 

Pepe Unchained, dünyanın kendi zincirine sahip ilk PEPE tokeni olarak geliştiriliyor. Ethereum zincirinin üzerinde Katman-2 blok zinciri olarak inşa edilen Pepe Zinciri, daha hızlı ve ucuz işlemler sunarak staking ödülleri konusunda topluluğa sayısız avantaj sağlıyor.

Staking ödüllerini iki katına çıkarabilme ihtimali, ön satışa katılarak Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısını artırıyor. Tüm ekosistemin merkezinde yer alan PEPU coin, yeni bir meme coin çılgınlığının fitilini ateşlemek istiyor. Hız ve ekstra ödüller ile PEPE’yi bir üst seviyeye çıkaran proje, tasarımı ve stratejisiyle PEPE tutkunu yatırımcıların gönlünü yapmayı da ihmal etmiyor.

Pepe Unchained Nasıl Satın Alınır?

Staking ödüllerini ikiye katlama, hızlı ve efektif bir kripto deneyimi sunma amacındaki Ethereum rakibi Pepe Unchained projesinin en önemli özelliklerinden biri oluyor. Bu sebeple Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli ön satışa katılabiliyor. Aşamalı fiyat politikası ile hayata geçirilen ön satışta toplanan fonlar 1 milyon doları aşıyor.

Kendi zincirine sahip PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara tahsis ediliyor. PEPU tokenlerin yüzde 30’luk bölümü, staking mekanizmasına gidiyor. Yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u zincir envanterine ayrılıyor.

Yatırımcılar ne kadar erken aşamada PEPU token alırsa borsa listelemeleri öncesinde o kadar fazla potansiyel kazanç elde ediyor. Toplamda 50 aşamanın bulunduğu ön satışta ilk aşamada 0,008 dolar olan PEPU coin fiyatı, son aşamada 0,0097284 dolara yükseliyor. Mevcut olan üçüncü aşamada PEPU coin satın almak isteyen yatırımcılar, token başına 0,0080641 dolar ödüyor. 

Şu ana kadar stake edilen token miktarı 71 milyonu geçiyor. PEPU tokenlerin kilitlenmesinin tercih edilmesinde en önemli etmen, mevcut durumda yüzde 2000’i aşan APY’den faydalanma isteği oluyor. Katılımcılar ayrıca ETH bloğu başına 608,82 PEPU coin kazanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!