Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Takipçilerine UST Almayı Öneren CEO’dan Tepkiler Üzerine Açıklama: Özür dilerim

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Zhu Su, desteklediği LUNA ekosisteminin ve algoritmik stablecoin TerraUSD’nin (UST) çöküşünün ardından gelen tepkiler üzerine açıklamalarda bulundu.

Zhu Su, bu hafta Terra blockchain’in merkezindeki algoritmik stabilcoin UST’nin depeg olmasının ardından gelen tepkiler üzerine 13 Mayıs tarihinde Twitter’dan takipçilerine bir dizi paylaşımda bulundu.

Birçok projeye yatırımı bulunan ve desteklediği projelere profilinde yer veren Zhu Su, profilinde hala neden “LUNA“ya yer verdiği hakkında gelen sorular üzerine, “Ben de yatırım yaptım. Topluluğa inandım ve onlarla ortak amaçları paylaştım. Saldırılar ve sonrasında depeg riskleri ortaya çıktı. Hızla büyüyen ekosistem daha yavaş ve güvenli hareket etmeliydi.” dedi.

Oldukça üzücü ve zor bir hafta olduğunu, doğru kelimeleri seçmekte zorlandığını belirten Zhu Su, algoritmik stablecoin’ler üzerine bir içerik üretme konusunda kararsız olduğunu ancak uzun vadeli bir fikir oluşturmak amacıyla bunu yapacağını dile getirdi.

“Yardım etmek için üzerime düşeni yapacağım.”

Zhu Su, eleştirilerin göz ardı edilmemesini ancak FUD’a da izin verilmemesi gerektiğini ve yardım etmek için elinden geleni yapacağını söyledi. “Bu Terra’nın DAO hack anıdır. Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama yardım etmek için üzerime düşeni yapacağım.”

“Özür dilerim”

Kişisel olarak kendini eleştirenlerin haklı olduğunu kabul eden ve takipçilerinden özür dileyen Zhu Su, “Yatırımcı olmadığım farklı bir hayatta tedbirli olma ihtimalim daha yüksekti.” ifadelerini kullandı.

Takipçilerine UST Almalarını Önermişti

Zhu Su, 3 Mayıs tarihinde yaptığı paylaşımda takipçilerine UST satın almalarını ve %18-20 arası getiri sağlayan Anchor Protocol‘e stake etmelerini önermişti. Zhu Su, gelişmelerin başlamasının ardından kısa bir süre sonra yaptığı bu paylaşımı sildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!