Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanınan Altcoin Kurucusundan Kripto Dostu Banka Müjdesi Geldi!

Fantom’un (FTM) kurucusu Andre Cronje, yeni bir kripto para dostu banka projesi üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Andre Cronje 21 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden tanınmış bir kripto para kullanıcısına verdiği cevapta, yeni bir kripto para ödeme altyapısı projesi üzerinde çalıştıklarını ve halihazırda kapalı beta sürümünün yayında olduğunu dile getirdi.
Ayrıca kurucu yıl içerisinde kripto dostu banka projelerinin halka açılacağının da altını çizdi.

Bir karta mı yoksa ödeme sistemine mi ihtiyacınız var? Eğer ikincisi ise sizi kapalı betamıza ekleyebilirim. Eğer karta ihtiyacınız varsa o 2023’ün sonunda halka açılacak kripto dostu banka ile kullanıma sunulacak.

Cronje’nin cevap verdiği söz konusu gönderide tanınmış kripto para kullanıcısı Michael Egorov, İngiltere merkezli bankacılık hizmetleri sağlayıcısı Revolut’un kripto paralara karşı tutumunu eleştirdi. Egorov ilgili gönderide, şu ifadelerde bulundu:

Son zamanlarda Revolut’un pratikte kripto para dostu olmadığını öğrendim. 2016 yılından beri müşterileriyim ancak fonlarımın kaynağının kripto olduğunu benim göstermem üzerine anladıklarında ticari ve bireysel hesaplarımı kapattılar. Onlar gelecek değil.

Öte yandan Cronje, ABD’de mevcut kripto para düzenlemeleri nedeniyle projeye ABD’li yerleşiklerin dahil edilemeyeceğini ve proje içerisinde müşterini tanı (KYC) prosedürlerinin aktif olarak uygulanacağını bildirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!