Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanınan Analiste Göre Bitcoin ve Ethereum Çılgın Bir Boğa Rallisi Hazırlığında

Bitcoin’de (BTC) yaşanan son 16.000 dolarlık dip seviyeye yönelik doğru tahmini ile öne çıkan DonAlt lakaplı analist, kripto paraların çılgın bir boğa rallisine hazırlandığını öne sürdü.

Tanınan analist DonAlt yakın zamanda paylaştığı sosyal medya gönderisinde kripto paralar için dikkat çeken sinyallere yer verdi. Son haftalarda ABD’de yaşanan bankacılık krizlerine rağmen kripto paralardaki toparlanmanın güçlü bir boğa rallisinin hazırlığı olduğunu ifade etti.

Bitcoin’in 24.300 dolar direncini kırması ve haftalık olarak bu bölgenin üzerinde kapanış yapması durumunda sıradaki direnç hedefini 32.200 dolar olarak belirleyen analist, süreci yakından takip edeceğini vurguladı.

24 bin dolar bandına yapılan üçüncü testin önemine değinen analist, bu noktadan satış yapmayacağını ve şansını deneyip neler yaşanacağını görmek istediğini belirtti.

24.000 doların üçüncü testinde satış yapmak mı? Hayır, teşekkürler, şansımı denemeyi tercih ederim.

Ethereum hakkında da benzer yorumlarda bulunan DonAlt, geçen hafta yaşanan FUD olaylarıyla birlikte 1.379 dolara kadar gerileyen Ethereum’un ani bir yükselişle tekrardan 1.600 dolar bandını kazanmasını “çılgınca” ifadesiyle nitelendirdi.

Analist, Ethereum’un içinde bulunduğu 1.740 dolar direncini aşması durumunda, 2.500 dolara kadar yükselebileceğini ifadelerine ekledi. Analizlerinin makroekonomik piyasalarla bağlantılı olduğunu ve finansal verilerin yakından takip edilmesi gerektiğini vurgulayan DonAlt, yatırımcıları alacakları risk konusunda uyardı.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin son 24 saatlik zaman diliminde %10,4 yükseliş performansı sergileyerek 25.978 dolara, Ethereum ise %6,5‘lik yükselişle 1.753 dolara kadar yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!