Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Analistten 3 Altcoin İçin Yükseliş Beklentisi: Ethereum Boğa Rallisine Göz Kırptı

Popüler kripto para analisti SmartContracter Ethereum (ETH), Fantom (FTM), The Graph (GRT) için yükseliş yönlü tahminlerini paylaştı.

Bitcoin (BTC) için 2018 ayı piyasası dibini bilen popüler analist SmartContracter,  Ethereum dahil olmak üzere üç altcoin hakkında yükseliş yönlü veriler paylaştı. Bir süredir boğa yönlü hareketin geleceğine dair sinyaller veren analist, bu sinyalleri Ethereum, Fantom ve The Graph  için detaylandırdı.

Ethereum’un haftalık grafiğine odaklanan analist, görüntünün iştah açıcı olduğunu ve haftalık kapanışı yakından takip edeceğini belirtti. Analist verilerin olumlu devam etmesi durumunda alım yapacağını da açıklamasına ekledi.

Resim

Fantom’un hem dolar hem de Bitcoin paritesinde 3 Şubat’tan bu yana devam eden önemli bir düşen trendde kırılım gerçekleştirdiğini belirten analist, düşüş trendinin kırıldığını şu cümlelerle ifade etti:

FTM hem USD hem de BTC işlem çiftlerinde düşüş trendini kırdı. Şimdi, bu hafta sonu gerçekleşen fiyat hareketinin ışığında bazı şeylerde uzun vadeli düşünmemek zor görünüyor.

Son olarak The Graph üzerindeki yükseliş yönlü fikrini açıklayan analist, Elliot formasyonuna göre 5 dalgalık yükselişten sonra gerileyen fiyatta güzel bir a-b-c formasyonu oluştuğunu ve bu formasyonun GRT’yi yukarı taşıyabileceğini belirtti.

Öte yandan analist yaptığı paylaşımlarda takipçilerine birçok altcoin için görünümün güzel olduğunu ve harika grafikler bulunduğunu dile getirdi.

Coingecko verilerine göre Ethereum haberin kaleme alındığı sıralarda 1.768 dolardan, FTM 0,479 dolardan ve GRT ise 0,159 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!