Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanınmış Analistten Bitcoin İçin Haziran Tahmini: Bu Seviye Boğa Öncesi Hediye Olur!

Tanınmış kripto para yatırımcısı ve trader Bob Loukas, Bitcoin’in (BTC) haziran ayı içerisinde 20 bin doların altına düşmesinin mükemmel bir hediye olacağını söyledi.

Bob Loukas 1 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin’in haziran ayı içerisinde 20 bin doların altına düşmesinin boğa öncesi çok iyi fırsat olacağını iddia etti.

Trader, 2017 yılının sonlarına doğru 9.370 dolar zirvesinden sonra Bitcoin’in yeni bir ATH yapmasının nerdeyse 4 yıl sürdüğüne dikkat çekti. Mevcut durumdaki fiyat hareketinin 2017-2021 yılları arasındaki fiyat hareketi ile benzerliğine işaret eden Loukas, mükemmel bir 4 yıllık fiyat döngüsünün henüz erken aşamalarında bulunulduğunu öne sürdü.

Resim

Bu kapsamda fiyatın 20 bin dolara düşmesi durumunda geçmiş döngüdeki son geri çekilmenin tamamlanmış olacağını ima eden Loukas, bir sonraki aşamada yükseliş hareketinin başlayacağını ima etti.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %4,6 değer kaybeden Bitcoin, son 24 saat içerisinde %0,6 yükseliş yaşayarak 27.100 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!