Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tartışmalı Çinli Kripto Para Projesi Binance’i Geçti: Bu Altcoin’den Milyonlarca Topladı

Çin merkezli bir kripto para projesi birkaç gün içerisinde Polygon’da 24,35 milyon token toplayarak dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in elindeki MATIC varlıklarını geride bıraktı.

Çinli kripto para muhabiri Colin Wu (Wublockchain) tarafından paylaşıma göre Çin merkezli kripto para projesi, birkaç günde 28 milyon dolar değerinde 24,35 milyon MATIC topladı. Proje, yaptığı bu alımlarda Binance’in elinde bulundurduğu MATIC miktarını geçti. Böylece proje, Binance’e ait Hot Wallet 2 cüzdanını geçerek en büyük 5. MATIC holderı konumuna geldi.

Colin Wu’nun ponzi şemasını andırdığını belirttiği Avatar olarak adlandırılan bu proje, yakın zamanda o kadar çok alım yaptı ki 7 günlük periyotta 120 bin dolardan fazla işlem ücreti ödedi.

Merkeziyetsiz bir GameFi platformu olarak nitelendirilen ve güvenirliğinden şüphe edilen Avatar’ın yatırımcılara yüksek getirili staking hizmeti sunduğu belirtildi. Alınan verilere göre yatırımcılar 24 saat ya da 181 gün arasında varlıklarını stake ederek günlük %1 ila %2 arasında ödül kazanabiliyor.

Uzmanlar, kripto para piyasasında daha önce batan firmaları baz alarak yüksek getirili staking hizmeti sunan platformların çöktüğü gibi gibi bu projenin de batma ihtimalini yüksek görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!