Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tayvan’ın En Zengin İsmi, Kripto Paralara Olan İnancını Açıkladı

Tayvan’ın en zengin ismi Tsai Ming Chung, kripto para sektörünün gelecekte çok daha önemli bir konuma geleceğine inanıyor.

Fubon Financial Holding CEO’su Tsai Ming Chung, Tayvan’daki bir üniversitede katıldığı söyleşide yeşil ekonominin geleceğini değerlendirdi.

Tsai, yeşil ekonominin yalnızca geleneksel yatırım ve finansman araçlarını değil blockchain tabanlı ürünleri de kapsayacağını söyledi.

Paranın gelecekte geleneksel sistemler yerine blockchain tabanlı sistemler üstünden kullanılabileceğini söyleyen Tsai, kripto paraların geleceğini de olumlu değerlendiriyor.

Yerel kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Tsai, konuşma sırasında “Bir gün kripto para devrinin geleceğine gönülden inanıyorum.” dedi.

Tayvan hükümeti, kripto para sektörünü düzenlemek için ilk adımları geçtiğimiz günlerde attı. Ülkedeki kripto para şirketleri şimdilik standart KYC ve AML standartlarına uygun şekilde hareket ediyor.

Hükümetin yapacağı çalışmalar sonucunda bu şirketleri kapsam içine alacak bir kripto para regülasyonu hazırlanması bekleniyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!