Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Altcoin’ini Dev Airdrop ile “Sıkıntılı” Test Bekliyor: İşte Son Açıklamalar!

TON blockchain, Hamster Kombat’ın 131 milyon kullanıcıya token dağıtımıyla tarihin en büyük kripto katılım etkinliğine hazırlanıyor.

Telegram bağlantılı altcoin TON’un yetkililerinden gelen açıklamaya göre TON blockchain’i TSİ bugün saat 13.00’te büyük çaplı bir yük testiyle karşı karşıya kalacak. Bu test kapsamında, aylık 100 milyonu aşkın Hamster Kombat platformu üzerinde token basılacak.

Daha önce Binance gibi birçok borsada aynı anda listelenen DOGS token’larının basılması sırasında yaşanan yoğunluk nedeniyle TON blockchain’inde uzun süreli bir kesinti yaşanmıştı. Bu yeni test, sistemin gelecekteki performansı açısından kritik bir öneme sahip durumda bulunuyor.

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

20 Eylül’de 18 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip Catizen resmi olarak piyasaya sürüldü, ardından 23 Eylül’de 18 milyon kullanıcıyla Rocky Rabbit ve 12 milyon kullanıcıyla WatBird projeleri geldi. Tüm bu etkileşimlere rağmen, TON blockchain sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etti.

Hamster Combat (HMSTR) Coin airdrop öncesi token geri alımını duyurdu

Hamster Kombat, yaklaşan token airdrop’unun öncesinde yol haritasını duyurdu. Oyun, reklam gelirlerini kullanarak token geri alımları yapmayı, NFT entegrasyonu ve Apple ile Android için bir web uygulaması başlatmayı planlıyor. Ayrıca Kasım ayında NFT’leri oyun içi varlıklar olarak entegre edecek ve yeni bölgelere açılacak. Airdrop’ta, Telegram’da kaydolan 300 milyon kişiden 131 milyonu token almaya hak kazandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!