Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Bağlantılı Altcoin’in Başarısı 1 Milyar Dolarlık Yatırım Çekti!

Telegram bağlantılı Notcoin’in gösterdiği başarı, kripto para sektörüne yönelik yatırımları doğruda etkiledi.

Önde gelen kripto para borsası KuCoin’in araştırma şirketi KuCoin Research tarafından yayınlanan rapora göre Telegram bağlantılı Notcoin (NOT) sergilediği yükseliş performansı, benzer projelere yönelik yatırım iştahını artırdı.

Kripto para piyasasındaki yeni ürünler, mayıs ayında 1 milyar dolar civarında yatırım alarak öne çıktı. Aktarılan verilere göre mayıs ayında 156 yatırımın kamuya açıldı.

Geçen yıla göre %10 artış

Yatırımlardaki bu iştah, Mayıs 2023’e kıyasla %10,61’lik bir artışın yaşanmasına yol açtı. Buna kıyasla geçtiğimiz nisan ayına göre ancak %6.4’lük bir azalma yaşandı.

Yatırımlar açısından, Ethereum, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) zincirleri ve layer-2 (L2) ağ projeleri kurumsal yatırımcılar arasında popülerliğini korudu.

Bununla birlikte, Bitcoin, Solana, Fantom ve TON gibi EVM olmayan zincirler de Mayıs ayında yatırımcılar arasında en popüler 15 ağ arasında yer aldı.

Mayıs ayında en aktif yatırımcılar arasında Animoca Brands ve OKX Ventures bulunuyor. Animoca Brands 15 anlaşmaya imza atarken, OKX Ventures 11 projeye yatırım yaptı. Ayrıca, Cogitent Ventures, SNZ Holding ve DWF Labs sırasıyla 10, 8 ve 7 anlaşma ile aktif yatırımcılar arasında konumlandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!