Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Bağlantılı Kripto Para Projesi 10 Ayın Zirvesinde: İlgi Artıyor!

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması Telegram bağlantılı Toncoin (TON) son yükselişleriyle birlikte 10 aylık açığı kapattı.

Toncoin  geçtiğimiz 1 haftalık süreçte %20’den fazla artarak Ocak 2023’den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Piyasa uzmanları yaşanan yükselişi değerlendirirken konu hakkında birbirinden  farklı yorumlar geldi.

Birçok analist, TON özelinde yaşanan bu yükselişin kripto para piyasasındaki genel yükseliş yönlü ivmeyle bağlantılı olduğunu belirtirken geçtiğimiz yaz aylarında Toncoin ve Telegram arasında sağlanan entegrasyonda unutulmadı.

Ayrıca Telegram kurucusu Pavel Durov 7 Kasım günü yaptığı açıklamada Telegram için 10.000 premium abonelik hediye edeceğini duyurarak dolaylı yoldan TON üzerindeki ilgiyi de güçlendirdi.

Öte yandan on-chain analiz platformu Santiment tarafından sunulan verilere göre TON işlemlerinde yer alan günlük benzersiz adres sayısı 6 Kasım‘dan bu yana %46 oranında artarak öne çıktı. Aynı zaman aralığında TON işlemi yapmak için açılan benzersiz adres sayısı da %70’in üzerinde artış gösterdi.

CoinGecko verilerine göre TON son 1 haftalık süreçte %22 yükselerek 2,27 dolar seviyesinden 2,77 dolara ulaştı. TON, yazım esnasında 2,61 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!