Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Yatırımcısı: Libra Bizi Korkutmuştu

Kripto para sektörünün en büyük ICO’larından birini geçtiğimiz yıl tamamlayan ve sadece özel satışta toplamda 1.7 milyar dolarlık bir meblağı toplamayı başaran Telegram’ın, artık merakla beklenen açık kaynak kodlu kripto para platformu TON için, çok az bir süre kaldı.

Kaynaklar, Telegram’ın ilgili projeyi Ekim ayında resmi olarak kullanıma açacağını ifade ederlerken, konuyla ilgili bir açıklama yapan Telegram yatırımcılarından Oleg Jelezko, erken dönem yatırımcılar olarak Libra’nın bir dönem elde ettiği başarıdan ve medya ilgisinden dolayı çok korktuklarını itiraf etti.

Londra’da katıldığı bir etkinlikte konuyla ilgili olarak açıklamalar yapan başarılı yatırımcı, şunları söyledi:

”Telegram’a yatırım yaptıktan sonra, onun ilk olarak faaliyete geçmesini istedik. Ancak Libra ondan sonra büyük bir adım attı ve bu da ciddi ilgi çekti. O dönem açıkçası Libra’nın yakaladığı bu ivmeden dolayı biraz çekindik. Ancak şimdi ise çok daha rahatız çünkü bu açılış ertelendi.”

Jelezko, ayrıca hem Libra, hem de Telegram’ın GRAM tokenlerinin çok büyük potansiyele sahip olduğunu ve bu iki tokenin de, gelecekte ilk 10 sıra içinde yer alabileceğini sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment