Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’dan TRON’un POS Mekanizması ile İlgili Açıklama Geldi

Kripto para sektörünün ünlü isimleri arasında yer alan TRON kurucusu Justin Sun, ağın Proof of State (POS) tabanlı yeni sistemi ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı.

Twitter’da bir flood yapan Sun, ilk olarak şunu söyledi:

”Ana amacımız adil, ve merkeziyetsiz bir şekilde bu staking gelirlerinin dağıtımını sağlamak olacak. Bu sayede de hem borsalar, hem cüzdanlar hem de kullanıcılar ile daha iyi ve güzel bir şekilde etkileşim kurabileceğiz.”

Delegasyon sisteminde daha iyi bir oylama süreci yönetmek istediklerini belirten başarılı isim, aynı zamanda bu sayede daha kaliteli bir ekosistem ve daha dinamik ve aktif bir topluluk oluşturmak istediklerini de sözlerine ekledi.

TRON ağına daha fazla global partner katmak istediklerini belirten başarılı isim, bu sayede daha iyi bir şekilde merkeziyetsizlik elde edeceklerini ve global çapta birçok farklı kesimden insana hitap edeceklerini düşündüğünü söyledi.

Her bir blok için en fazla oy alan 127 node yöneticisinin aldığı oylar doğrultusunda TRX geliri elde edeceğini de ifade eden Sun, bir blok için toplamda 160 TRX’lik bir ödül belirlendiğini de söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment