Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram’dan SEC Kararına Yönelik İlk Açıklama!

Kripto para sektörünün geçtiğimiz haftalarda yaşadığı en büyük şoklardan birisi de, Telegram’ın ICO projesinin SEC tarafından durdurulması olmuştu.

Telegram Open Network’ü ve dolayısıyla o projenin tokeni GRAM’ı da çok yakın bir süre içinde piyasaya sürmesi beklenen Telegram’ın bu olaydan sonra ne yapacağı da büyük bir merak konusu olmuştu.

İşte konuyla ilgili olarak şirketten ilk tepki geldi. Telegram’ın kripto para projesinin yatırımcılarına bir mektup yolu ile seslendiği ifade edilirken, şirketin SEC’in aldığı karardan dolayı şaşkın olduğu bilgisi geçildi.

Telegram’dan yazılan mektupta şu ifadeler yer aldı:

”SEC’in bu alanda böyle bir karar almasından ötürü son derece şaşkınız ve üzgünüz. SEC’in dava açma yoluna gitmesi bizi derinden yaraladı. Onlarla token satışına ilişkin 18 aydır görüşme halindeydik. Bu şartlar altında böyle bir karar almalarını garip karşıladık.”

Telegram projesinin bundan sonraki akıbeti ise büyük bir merak konusu oldu. Büyük bir merakla beklenen GRAM tokeninin, çıkışının ertelenmesi ise şu an için yüksek ihtimal olarak görülüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment