Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telekom Devi AT&T Artık Kripto Para Ödemesi Kabul Ediyor!

Dünyanın en büyük telekom firmalarından birisi olan AT&T geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı bir duyuru ile müşterilerinin bundan sonra Bitpay aracılığıyla faturalarını ödeyebileceğini açıkladı. Firma ABD içerisinde Bitcoin ve Bitcoin Cash ile ödeme alan ilk önde gelen telekomünikasyon firması oldu.  Amerika merkezli çok uluslu telekom devi AT&T söz konusu hamleyi gerçekleştirebilmek için Bitpay ile ortaklık imzaladı ve bu sayede müşterilerin direkt olarak kripto para ile fatura ödeyebilmesi imkanını sunuyır.

Müşteriler internet üzerinden AT&T’nin platformuna giriş yaparak ödeme sekmesinden Bitpay ödeme opsiyonunu, oradan da hangi kripto para ile ödeme yapmak istediklerini seçebilecekler. Telekom devinin müşteri tabanı inanılmaz seviyelere ulaştı ve şirket buna ek olarak Fortune 500’ün elde edilen gelire göre yaptığı listesinde de ABD içerisinde 9. sırada yer almakta.

AT&T’nin finans hizmetleri müdür yardımcısı Kevin Mcdorman konu hakkında yaptığı açıklamada müşterilere daha iyi bir hizmet ve alternatifler sunabilmek adına böyle bir hamle yaptıklarını açıkladı.

”Biz her zaman hizmetlerimizi iyileştirme ve genişletmenin yollarını aramaktayız. Kripto para birimi kullanan müşterilerimiz var ve onlara faturalarını ödemek için istedikleri yöntemi seçebilme özgürlüğünü vermekten dolayı mutluyuz.”

Görünüşe göre kripto paraların ana akım kitlelere yayılması beklediğimizden hızlı gerçekleşecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment