Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TenX Kurucu Ortağı: “Bitcoin’de 5000$’dan 60.000$’ı Göreceğiz.”

TenX girişiminin kurucu ortağı Julian Hosp, 11 Temmuz Çarşamba günü CNBC‘nin yaptığı açıklamaya göre Bitcoin (BTC)‘nin 2018 yılında 60.000 dolara gelebileceğinden hala çok emin olduğunu söyledi.

Hong Kong‘daki Rise konferansında gerçekleştirilen bir röportajda Hosp, lider kripto para birimi için Aralık ayında yaptığı ilk tahmininin hala geçerli olduğunu söyledi.

” Geçmişe gidelim, geçen seneye, mesela Aralık ayı civarlarına, o zamanlar Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yükseği 20.000 dolar idi. 2018’deki duruma bakacak olursak, 5000 dolardan 60.000 doları göreceğiz. 5000 dolara hemen hemen yaklaştık sayılır. Bakalım 60.000 doları görebilecek miyiz. Ben hala oldukça ümitliyim. “

Bitcoin bu sene içerisinde 5000 dolar gibi düşük bir seviyeye henüz gerilemedi. Bu gerileme de bitconi Eylül 2017’deki yerine geri getirecek bir fiyat noktası. Ancak, kripto para biriminin son düşüş trendi, Haziran ayı sonunda yaklaşık olarak 5880 dolar seviyesine gerileyen düşüş işaretleri gösteriyor.

Hosp, 60.000 dolarlık bir zirvenin gerçekleşmeye çok yakın olabileceğini söylerken, bir ülkenin bitcoin hakkında çok ama çok olumlu bir şey olduğunu bildirmesinin bu işi oldukça kolay bir hale getireceğine inanıyor. Ayrıca eğer böyle bir takım olumlu şeyler gerçekleşmez ise büyük yükselişin biraz daha zaman alabileceğini kabul etti.

Kripto pazarlar üzerinde olumsuz bir etki yaratabilecek olan yeni düzenleyici baskıları örnek gösteren Hosp, kriptoya özgü düzenlemelerin kusursuz yolunun, yasaklardan ziyade izinler ile daha iyi olacağını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment