Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra CEO’su Do Kwon Terra Ağını Canlandırma Teklifini Resmi Oylamaya Sundu

Terra CEO’su Do Kwon, Terra ağını canlandırma teklifini resmi oylamaya sundu.

Do Kwon, 18 Mayıs Çarşamba günü LUNA’yı kurtarmak için Terra ağının fork’lanmasını ve yeni token’ın belli oranlara göre önceki sahiplere dağıtılmasını önerdiği teklifi resmi oylamaya sundu.

TSİ 14:30 itibariyle başlayan oylamada haberin kaleme alındığı sıralarda %90’a yakını lehte %10’u aleyhte olmak üzere toplam 70.1 LUNA kullanıldı. Teklifin onaylanması için ise 188 milyon LUNA miktarına ihtiyaç var.

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda topluluğu oy kullanmaya ve seslerini duyurmaya çağıran Kwon, mevcut Terra ağının Terra Clasic olarak yeniden adlandırılacağı teklifi Nexus Protokol, Stader Labs ve Flipside Crypto gibi çeşitli projelerin desteklediğini belirtti.

Teklifin onaylanması halinde 27 mayıs tarihinde Terra Clasic ağının 7790000 blokta son bir görüntüsü alınacak ve yeni ağ başlatılacak.

Kwon’un yeni LUNA teklifini yayınlaması üzerine resmi Terra forumunda kullanıcılar tarafından açılan oylamalar topluluğun %90‘ından fazlasının bu öneriye karşı olduğunu ortaya koymuştu.

CEO’nun teklifine karşı çıkan yatırımcılar, mevcut token’ların yakılarak mevcut LUNA ve UST’ye değer kazandırılmaya çalışılması gerektiğini savunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!