Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether 100 Milyon USDT Daha Bastı

Kripto para sektörünün en büyük stabil kripto parası olan Tether’den bir USDT basma hamlesi daha geldi. Son dönemde Bitcoin’in ve diğer kripto paraların yaşadığı artış ile USDT’ye olan talebin arttığını ifade eden firma, 100 milyon adet USDT daha piyasaya sürdüğünü açıkladı.

https://twitter.com/whale_alert/status/1148252407983497216?s=21

Kripto para sektöründe yüklü hareketleri raporlayan ve balina hareketlerini takip etmemizde bize kılavuzluk eden Whale Alert hesabının paylaştığı verilere göre, toplamda 100 milyon adet USDT sirkülasyona girdi.

Bu durum elbette Bitcoin ve kripto paralarda yaşanan artışla alakalı. Kripto para birimlerinin kapladığı piyasa hacmi de fiyat ile birlikte artıyor ve bundan stabil kripto paralar da elbette nasibini alıyor.

Tether daha önceki süreçte de 250 milyon USDT basarak gündeme gelmişti. Firmanın bu yaptığı hamlelerin manipülasyon olduğunu ve kripto para fiyatlarını ‘yapay’ bir şekilde arttırma amacı güttüğünü söyleyenlerin sayısı hiç de az değil. Bu konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tether yetkilisi ise, USDT basma işleminin tamamen talepten oluştuğunu söylemiş ve bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Tether’in 100 milyon USDT bastığı bir ortamda ise şu an için lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı 11 bin 880 dolar olarak görülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment