Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether Bir Haftada 250 Milyon Dolarlık USDT Üretti

Kripto para sektörünün en meşhur şirketlerinden Tether, geçtiğimiz hafta boyunca toplamda 250 milyon dolarlık USDT üretti..

En büyük sabitkoin olarak gösterilen USDT’nin geliştiricisi olan ve sektörün tartışmalı isimlerinden biri haline gelen Tether geçtiğimiz günlerde yeni hamlelerde bulundu. Etherscan verilerine göre Tether geçtiğimiz hafta genelinde 250 milyon dolarlık USDT üretti. Bunların 100 milyon dolarlık kısmının son yirmi dört saat içerisinde üretildiğini söyleyebiliriz.

Tether’ın bu kadar yüklü miktarlarda USDT üretmesi artık pek şaşırtıcı değil çünkü şirket bu çaplı üretimleri yılın başından beri yapıyor. Şirket şu ana dek toplam değeri 20 ile 150 milyon dolar arasında değilen 10 farklı üretim yaptı.

Finance Magnates tarafından yapılan habere göre Tether’ın geçtiğimiz hafta ürettiği USDT’ller henüz sirkülasyona eklenmedi. Bitfinex’in CTO’su Paolo Ardoino tarafından yapılan açıklamalara göre 11 Haziran’da alınan üretim kararına Ethereum ağında yetki verildi ancak bu tokenların büyük bir kısmı henüz sirkülasyona eklenmedi. Yani diyebiliriz ki Tether’ın ürettiği bu tokenlr hazine cüzdanına eklendiler ve gelecekteki arz taleplerini karşılamak için kullanılabilecekler.

Tether’ın resmi sitesine baktığımızda 11 Haziran tarihinde üretilen 150 milyon dolarlık USDT’lerin sirkülasyona eklendiğini, geriye kalan 99.8 milyon dolarlık USDT’nin ise “onay aldığını ancak henüz üretilmediğini” görüyoruz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment