Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether Bütün Olaylara Rağmen Piyasayı Domine Etmeye Devam Ediyor!

Binance Research tarafından yapılan bir araştırmaya göre stabil kripto para birimleri hala hacimsel olarak kripto para piyasasını domine etmekte. 1 Mayıs 2019 tarihi itibariyle Binance üzerindeki stabil kripto para birimleri bütün kripto para işlem hacminin %61’inin kaynağı olarak gözüküyor. Söz konusu oran geçtiğimiz yıl aynı vakitlerde %36 seviyelerindeydi.

ABD doları endeksli stabil kripto para birimleri liderliği göğüslerken, son dönemlerin en tartışmalı stabil koin’i Tether’in pazar payında hala bir gerileme gözükmüyor.

Ünlü analist Mati Greenspan da konu hakkında yaptığı açıklamada bunun geçtiğimiz yıla kıyasla tamamıyla farklı bir piyasa olduğunu ve stabil koin’lerin adeta piyasayı ”yediğini” vurguladı. Stabil kripto para piyasası özellikle 2018 yılında yeni stabil koin’lerin tanıtılması ile inanılmaz bir büyüme elde etmişti.

Bütün bunlara ek olarak Binance de geçtiğimiz günlerde kendi stabil kripto parası BGBP’yi tanıttı ve bunun şu an için sterlin endeksli olduğunu ve test aşamalarının sürdüğünü açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment