Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether CEO’su USDT Rezervi ve 2024 Beklentileri Hakkında Önemli Açıklama Yaptı!

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı Tether’in (USDT) CEO’su Paolo Ardoino, 2023 yılına ve şirketin gelecek planlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Paolo Ardoino 26 Aralık günü yaptığı detaylı paylaşımında, şirketin ve kripto para piyasasının gidişatı hakkında konuştu. Tether’in 2023 yılı içerisinde tahminlerinden çok daha ileriye gittiğini ve rekor seviyede bir piyasa değerine ulaştığını belirten CEO, gelecek yıl bu performansın katlanarak artacağını öngördü.

CEO tarafından sunulan verilere göre 2023 yılı boyunca Tether, stablecoin’in konsolide rezervlerine fazladan 4 milyar dolar eklemeyi başardı ve bu sayede projenin temelini sağlamlaştırdı.

Tether’in ortaya atılan tüm FUD haberlerine rağmen güçlü bir şekilde ayakta kaldığını belirten Ardoino, 2024 yılında birçok yeni ürünü piyasaya sürmeyi ve yeni fırsatlara yatırım yapmayı planladıklarını paylaştı:

2024’e sabırsızlıkla bakıyorum. Birçok yeni ürünü piyasaya sürmeyi ve mevcut olanları daha da güçlendirmeyi planlıyoruz. Geleceğe liderlik etmek için CEO olarak görev yapma onuruna sahibim ve takımım, tanışabileceğiniz en parlak, adanmış ve tutkulu insanlardan oluşuyor. Rock’n Roll yapmak istiyorsanız zirveye giden uzun bir yol var.

CoinGecko verilerine göre Tether’in güncel piyasa değeri tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) çok yakın bir konumda, 91,4 milyar dolarda seyrediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!