Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether CTO’su Coinbase Haberinin Önemini Açıkladı

Bitfinex ve Tether CTO’su Paolo Ardoino, USDT’nin önce Coinbase Pro ardından Coinbase platformunda listelenmiş olmasının neden “önemli” olduğunu açıkladı.

14 Nisan’da halka açılan ve en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Coinbase, 23 Nisan tarihli duyurusunda Coinbase Pro’da USDT ile işlem yapılabileceğini açıkladı.

Şirket, salı günkü duyurusunda USDT’nin ana platformuna da eklendiğini ve alım, satım, dönüştürme, gönderme/çekme, saklama gibi amaçlarla kullanılabileceği belirtti.

Yatırımcılar arbitraj yapılabilecek

Kripto para yatırımcıları artık farklı borsalarda tuttukları USDT’leri Coinbase’e aktarıp, buradaki Bitcoin ve USD gibi pariteleri kullanarak arbitraj yapabilecekler.

Tether CTO’su Paolo Ardoino, yatırımcılara sunulan bu imkanı şöyle yorumladı:

“Tether, 2014’te tam olarak bunun için, borsalar arası arbitrajı hızlandırmak için kuruldu. Aradan 7 yıl geçmiş ve 2021’e gelinmişken, tüm borsalar birbirlerine ortak, derin likiditeli bir stablecoin ile bağlanmış olacak.”

Önümüzdeki 10 yıl için planlar büyük

Ardoino, USDT’nin mevcut koşullar altında en büyük stablecoin olduğunu, kendisinden sonra gelen rakibinden neredeyse 4 kat daha büyük olduğunu söyledi.

Tether’ın yalnızca kripto para borsalarında ve DeFi uygulamalarında değil, farklı sektörlerde de büyüdüğünü söyleyen isim, gelecek yıllara ilişkin şunları söyledi:

“Tether ve Bitfinex, önümüzdeki 10 yıl için insanın aklını başından alacak fırsatlara gebe olan dev bir strateji kuruyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!