Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether Davasında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı, Bitcoin Artış Yaşadı

Geçtiğimiz günlerde sizlere Tether ve Bitfinex’in kendileri için bir dava açılmasını beklediğini ifade eden bir haber aktarmıştık.

Firmadan o dönem için yapılan açıklamada, Tether’in fiyat manipülasyonu yaptığı yönünde raporlar ortaya çıktığı ve bu sebeple firmanın kendisine bir dava açılmasını beklediği belirtilmişti.

İşte o davanın ilk detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan haberlere göre, Tether ve Bitfinex’e dava açacak kurum Roche Freedman LP. Tarafın, Tether ve Bitfinex’i piyasada manipülasyon yapmak ile suçladığı belirtildi. Aynı zamanda Tether ve Bitfinex’e tarihin en büyük balonunu yaratma suçlaması da yöneltilmiş durumda.

Bu davaya aynı zamanda Tether ve Bitfinex’ten zarara uğratıldığını düşünen diğer kripto para yatırımcılarının da bu alanda firmaya dava açabileceği ifade ediliyor.

Bu haberin ortaya çıkmasının ardından Bitcoin fiyatında ise bir artış yaşandı ancak artışa tam olarak bu haberin katkı yapıp yapmadığı ise elbette ki belirsiz. Lider kripto para birimi, şu anda basın saatine göre 8180 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment