Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether Stabil Kripto Parası, Şimdi de EOS Ağı Üzerinde Üretilecek

Stabil kripto para sektörünün en önde gelen projelerinden birisi olan ve hacim olarak da bu alanda bir süredir zirvede yer alan Tether, şimdi de EOS ağında üretilecek.

Her ne kadar birçok sıkıntı ve skandallar ile gündeme sürekli gelse de, stabil kripto paralar arasında halen açık ara en fazla kullanılanı olmayı başaran Tether’in dolara endeksli stabil kripto parası USDT’nin bundan sonra EOS ağında da üretileceği ifade edilirken, konuyla ilgili olarak Tether CEO’su Jean Louis Van der Velde tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”EOS ağında da yer alacak olmamız, bizim USDT’miz için bir interoperabilite alanı daha katacak. Bu sebeple çok mutluyuz.”

Bilindiği gibi EOS ağından önce Tether, bir başka popüler Blockchain ağı olan TRON ile de anlaşma yapmıştı. Bu anlaşma kapsamında USDT’lerin bir kısmının da TRON ağı üzerinde üretileceği ifade edilmişti.

Dünyanın en büyük stabil kripto parası olan Tether’in şu anda piyasadaki toplam hacmi 3 milyar 146 milyon doları aşmış durumda.

Koinin 24 saatteki hacmi ise dudak uçuklatan cinsten. Tether’in son 24 saatteki toplam işlem hacmi yaklaşık 21 milyar dolar olarak ifade ediliyor. Tether, şu anda Coin Market Cap listelemesinde ise 9. sırada yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment