Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether, USDT İçin 2 Milyar Dolarlık Swap İşlemini Tamamladı

Tether, kripto para pazarının en büyük stablecoin’i USDT için Ethereum (ETH) ile Tron (TRX) ağlarında gerçekleşen ve duyurusu önceden yapılan 2 milyar dolarlık swap işlemini tamamladı.

  • Tether, bugün 2 milyar dolarlık USDT’nin Tron ağından Ethereum ağına geçirileceğini öğlen saatlerinde duyurdu.

  • Whale Alert tarafından yapılan paylaşıma göre şirket Ethereum ağında biri TSİ 15:57’de diğeri 16:14’te olmak üzere iki kez 1’er milyar USDT üretti.

  • Tether, swap işleminin ismi paylaşılmayan bir “üçüncü parti” ile yapıldığını belirtti. Whale Alert’ün paylaşımına göre bugün Tether hazinesinden biri saat 16:01’de öbürü 16:22’de olmak üzere Binance”in cüzdanına toplamda 2 milyar dolarlık USDT gönderildi.

  • Toplamda 65 milyar dolardan fazla piyasa değeri bulunan USDT günümüzde Ethereum ile Tron’dan farklı olarak Algorand, Avalanche, EOS, Liquid Network, Omni ve Solana gibi çeşitli blockchainlerde kullanılabiliyor.

  • Tether, yüklü miktarlarda USDT’leri bir blockchainden öbürüne swap yordamı ile geçirirken borsalar ile iş birliği yapıyor. Tokenlar yeni blockchaine aktarıldıktan sonra eski blockchainde yer alan aynı miktarda token yakılıyor.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!