Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether (USDT), Kısa Süreliğine de Olsa XRP’yi Tahtından Etmeyi Başardı

Messari.io‘nun aktardığı ve Tether’in bulunduğu bütün blockchain ağlarındaki toplam arzının hesaplandığı verilere göre, USDT resmen XRP‘yi tahtından etmeyi başardı.

bitcoin, tether, cryptocurrency, btcusd, stablecoin

22 Nisan sabahının verilerini paylaşan Messari.io, toplam piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminin kısa süreliğine de olsa Tether olduğunu ifade etti. Özellikle oldukça dalgalı kripto para piyasasında yatırımcıların stablecoin’lere kaçması Tether’in toplam USDT arzını arttırmasına neden olmuştu.

Sadece Tether’in değil neredeyse piyasadaki bütün stablecoin’lerin arzının arttığı biliniyor. Buna rağmen en çok talebin yine USDT’ye yönelik olduğu görülüyor. USDT geçtiğimiz tarihlerde Ethereum ağına geçiş yapmıştı ve artık ETH ağında en çok ticari hacme ulaşan kripto para oldu.

Messari’nin aktardığı bilgiye göre de USDT, Ethereum ağındaki açık ara en büyük stablecoin haline geldi. XRP’nin basın saati itibariyle hafif bir yükseliş elde ederek toplam piyasa değerini 8 milyar dolara çıkartması ise üçüncülüğün yeniden XRP’ye geçmesine yol açtı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment